Komplex technológiafejlesztés, energiahatékonyságnövelő beruházás a Káposztáskert Kft. tuzséri telephelyén.

A kedvezményezett neve: Káposztáskert Korlátolt Felelősségű Társaság

A fejlesztés tárgya, célja: Komplex technológiafejlesztés, energiahatékonyságnövelő beruházás a Káposztáskert Kft. tuzséri telephelyén.

A támogatás összege: 69 246 100 Ft

A projekt:

A Káposztáskert Kft. 69,25 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a Széchenyi Terv Plusz keretei között meghirdetett GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-es kódszámú felhíváson.

A Káposztáskert Kft. fejlesztendő tevékenysége a csomagolás és kereskedelmi tevékenység, amelyhez elengedhetetlen vált a technológiailag fejlett géppark, a folyamatos fejlesztés és innováció. A támogatásnak köszönhetően a vállalkozás eszközbeszerzést, infrastrukturális beruházást, energetikai fejlesztést tudott megvalósítani, valamint egy felhőalapú vállalatirányítási rendszer is beszerzésre került.

A beruházással a vállalkozás a fő tevékenységét tudta automatizálni, gyorsítani és hatékonyabbá tenni, másrészről jelentős kapacitásbővítést is jelentett ez a számukra. Beszerzésre kerültek anyagmozgató eszközök, valamint zacskózáró berendezések.

A telephely tetejére napelemes rendszer került telepítésre, amely biztosítja a költséghatékony működést A napelemes rendszer telepítéséhez villamoshálózat fejlesztésére került sor, valamint útépítés is szükséges volt a telephelyen belül. A tanácsadási szolgáltatás a hatékony szervezeti működéshez elengedhetetlenné vált, és fontos a munkavállalók elkötelezettségének javításában is. A felhőalapú szoftver a digitalizáció magas szintű megvalósításáért, valamint a hatékony és pontos folyamatok kialakításáért felelős.

A projektnek köszönhetően a Káposztáskert Kft. szolgáltatásukat automatizálni tudta, valamint gyorsítani és hatékonyabbá tenni, továbbá új piacok felé tudtak majd nyitni, melyek mind a további sikeres működés zálogai.

A projekt befejezési dátuma: 2024.01.31.